Voorinschrijving Jubileumboek

Eind oktober 2019 verschijnt het jubileumboek "Een klein dorp met grote dromen, 44 jaar carnaval in Uulehat"

Dit boek wordt maar liefst 168 pagina's dik. Het zal een hard-cover hebben en in full-colour gedrukt worden. Het boek zal verkocht worden voor € 19,75 per stuk (symbolische prijs, het oprichtingsjaar van de Nachtuuln is 1975). Hierbij is het mogelijk om het boek in de voorverkoop aan te schaffen!

Wie het boek voor 1 juli 2019 bestelt, heeft enkele voordelen:

• Je krijgt korting en betaalt € 17,50 per boek in plaats van € 19,75. De prijs is exclusief eventuele verzendkosten. Inwoners van de Gemeente Sluis hoeven geen verzendkosten te betalen, overigen betalen het tarief dat PostNL rekent als verzendkosten. Ook is het altijd mogelijk om het boek af te halen.
• Je bent er zeker van dat je het boek in bezit krijgt. Er zal namelijk geen tweede druk verschijnen, als het boek vlug uitverkocht is, is het uitverkocht. Op=op!
• Iedereen die het boek in de voorverkoop koopt (voor 1 juli 2019) zal als dank met naam worden vernoemd in het boek.
• Je ontvangt een uitnodiging voor de boekpresentatie.
• Nu bestellen, later betalen! Je ontvangt pas in september een factuur, waarna je tot 1 oktober de tijd krijgt om te betalen.

U kunt hieronder inschrijven op het jubileumboek, na het het inschrijven krijgt u een bevestiging per mail. Indien u de bevestiging niet krijgt of indien u vragen hebt, kunt u contact opnemen per mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Voorinschrijving Jubileumboek